Winkelvloeren

Als geen ander weet Ulfcar, door jarenlange ervaring, dat een winkelvloer meer is dan alleen vloer. Een winkelvloer moet niet alleen bestand zijn tegen een aanzienlijke loopbelasting en belasting door wandel- en winkelwagens maar moet er esthetisch ook fraai uitzien. Immers, de vloer maakt deel uit van het totaalplaatje van de winkelinrichting en moet dus een geheel vormen. De winkelvloeren zijn in de meeste gevallen te leveren in alle RAL kleuren. Hierin de juiste keus maken maakt het belangrijk om voor de juiste leverancier te kiezen.

 

Gemakkelijk in onderhoud

U wilt uw nieuwe vloer graag mooi houden en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom is een Ulfcar winkelvloer gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.De vloeren zijn ontwikkeld om vuil en de hechting van vuil te minimaliseren. Daarnaast eenvoudig te repareren. 

 

Aanbrengen winkelvloer

Na een grondige inspectie van de ondervloer wordt de vloer volledig vet- en stofvrij gemaakt wordt.

Grote oneffenheden in de ondervloer worden weggewerkt mocht dat noodzakelijk zijn. Zodra deze stappen zijn doorlopen, gaan wij over tot de daadwerkelijke aanleg van de winkelvloer, waarna deze uiteindelijk een dikte zal hebben van zo’n twee tot drie millimeter. In de meeste gevallen duurt het aanbrengen zo'n 3 dagen. Wij beschikken ook over een nieuw revolutionair systeem wat binnen een dag gelegd kan worden ! Informeer naar de mogelijkheden.