Voedingsmiddelenindustrie

Ulfcar heeft een uitgebreide expertise als het gaat om een vloer welke bescherming biedt tegen de specifieke werkzaamheden die in de voedingsmiddelenindustrie plaatsvinden. Als het nu gaat om het aanbrengen van vloeren in een kaasfabriek of in een voedselverwerkend bedrijf, de ruim 30 jaar ervaring in deze sector zorgt voor de best mogelijke vloer tegen de laagst mogelijke kosten. 

 

Eigenschappen vloer voor de voedingsmiddelenindustrie.

Ulfcar vloeren zijn beschikbaar in een uitvoering welke welke bestand is tegen 130 graden en daarom ook uitstekend te reinigen met bijvoorbeeld een stoomreiniger of d.m.v. heet water. 

De vloeren zijn 100% vloeistofdicht en chemicaliën bestendig.

In de voedingsmiddelenindustrie  speelt hygiëne een zeer belangrijke rol. Daarom voldoen onze vloeren aan de strenge HACCP norm.

 

Duurzaam.

Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunt u vertrouwen op een vloer waar u vele jaren plezier van zult hebben. Omdat Ulfcar toonaangevend is in de wereld van de kunststofvloeren, zijn wij in staat om te zorgen voor de meest optimale vloer voor uw bedrijf. Gerenommeerde bedrijven als Coca Cola, Smilde Foods, DOC Kaas, Hochwald e.a. hebben niet voor niets Ulfcar vloeren.