Dienstensector + zorg

Ulfcar vloersystemen zijn speciaal ontwikkeld om voor een lange tijd bescherming te bieden. De vloeren van Ulfcar zijn dan ook bestand tegen extreme en intensieve belastingen, zoals voorkomen in kantoren en ziekenhuizen. Bovendien zijn de Ulfcar vloeren in allerlei kleuren te leveren, helemaal passend in de omgeving. Ook een moderne betonlook is geen enkel probleem voor ons. Uw logo verwerkt in de vloer ? Ook dit is een mogelijkheid die we graag voor u uitvoeren. 

 

Veelzijdige vloer

Iedere vloer van Ulfcar is vloeistofdicht en bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen. Bovendien eenvoudig te reinigen, slag en stootvast en is het bestand tegen intensieve belasting van loopverkeer. Onze vloeren voldoen aan de strenge  HACCP norm . Dit is een zeer belangrijke certificering als het gaat om hygiëne.

 

Aanbrengen vloer

Een Ulfcar vloer kan desgewenst met  een antislip-toplaag worden voorzien. De vloer is op vrijwel iedere ondergrond aan te brengen en kan  in veel gevallen over een bestaande vloer worden aangebracht. Het aanbrengen ervan duurt gemiddeld tussen één tot maximaal drie werkdagen. Heeft u deze tijd niet, dan is er sinds kort een supersnel systeem welke in 1 dag is aan te brengen, afhankelijk van de oppervlakte.

Niet voor niets heeft o.a. de ING Bank in Leeuwarden zijn kantoren laten voorzien van een prachtige Polycrete® betonlook vloer op diverse etages ! (zie onderstaande foto's)