Automotive

Ulfcar automotive vloeren zijn speciaal ontwikkeld om voor een lange tijd bescherming te bieden. Wij weten als geen ander de specifieke belastingen welke plaatsvinden op een vloer in een garagewerkplaats of andere werkplaats. De automotive vloer van Ulfcar is dan ook bestand tegen extreme en intensieve belastingen en zeer duurzaam.

 

Veelzijdige vloer

Iedere automotive vloer van Ulfcar is vloeistofdicht en bestand tegen oliën en chemicaliën. Belangrijk in de automotive branche omdat de eisen op dit gebied steeds strenger worden ! Bovendien zijn deze stootvast, slijtvast en bestand tegen intensieve belastingen door ( zware) voertuigen. Leverbaar in een zeer groot aantal kleuren zodat deze letterlijk en figuurlijk naadloos aansluit op uw bedrijf.

 

Aanbrengen  automotive vloer

Een automotive vloer kan desgewenst met  een antislip-toplaag worden voorzien. De vloer is op vrijwel iedere ondergrond aan te brengen en kan  in veel gevallen over een bestaande vloer worden aangebracht. Het aanbrengen ervan duurt gemiddeld tussen één tot maximaal drie werkdagen.