Polycrete® polyurethaan gietvloeren

Wanneer u op zoek bent naar een naadloze vloer die elke willekeurige belasting verdraagt en kostenoverwegingen minder urgent zijn, dan is een Polycrete® vloer voor u de juiste keuze. Polycrete® is bestand tegen elke willekeurige belasting, of die nu afkomstig is van vrachtwagens, heftrucks of zware voorwerpen. Polycrete® is ook bestand tegen alle soorten chemicaliën en kan zonder nadelige gevolgen zelfs met hoge druk of stoom tot 130 graden Celcius worden gereinigd. Mede op grond van deze eigenschappen wordt Polycrete® in diverse landen toegepast in abattoirs, bakkerijen, zuivelfabrieken en op andere plaatsen waar productieverlies door vloerproblemen eenvoudig ondenkbaar is. Op verzoek zijn Polycrete® vloeren tevens leverbaar in speciale antistatische uitvoeringen en als dunne coating. 

Sinds kort is er een snel en reukloos Polycrete® systeem beschikbaar. Dit zogenaamde polyaspartic systeem combineert de voordelen van een polyurethaan systeem met de snelheid van PMMA ! Daar waar snelheid nodig is zonder de geuroverlast door de traditionele PMMA systemen.

Enorm geschikt in bijvoorbeeld de voedingsindustrie ! Vraag vrijblijvende informatie via het contactformulier of bel ons.