Acrydur® pmma vloer

Acrydur® is een naadloze vloer op harsbasis met unieke eigenschappen. In de afgelopen 50 jaar is de naam Acrydur® synoniem geworden voor de allerbeste uitvoering van dit type vloeren. Deze populariteit is te danken aan het feit dat Acrydur® flexibel en slijtvast is en bestand tegen een groot aantal chemicaliën.

Acrydur®-vloeren kunnen worden gelegd in elke gewenste kleur. Daarbij kan de oppervlaktestructuur variëren van glad tot anti­-slip. Acrydur® wordt toegepast voor het leggen van grote naadloze vloeren zonder enig gevaar voor scheuren of schilferen. Naar gelang uw individuele wensen kunnen speciale effecten zoals bedrijfsnamen  of logo's worden ingevoegd.

Een van de belangrijkste eigenschappen van Acrydur® is de korte droogtijd. Al na 2 uur kan de vloer worden blootgesteld aan de maximale belasting. Acrydur®  kan naar keuze worden aangebracht in een dikke of

dunne laag, afhankelijk van het verkeer en de slijtage ter plaatse. Duizenden eindgebruikers, architecten en adviseurs vinden Acrydur® de ideale oplossing voor een groot aantal toepassingen in de voedingsmiddelen-industrie, gezondheidszorg, scheepvaart, transportsector en drukkerijen.