ULFCAR®- onderneming en producten

Ulfcar is al meer dan 50 jaar toonaangevend in de ontwikkeling van moderne naadloze vloeren. En nog steeds zijn de producten van Ulfcar interessant voor bedrijven die op kwaliteitsgebied geen compromissen wensen te sluiten. Na een gedetailleerde opname ter plaatse specificeren wij voor u

een vloersysteem dat aan al uw wensen voldoet. Onze oplossingen zijn sterk verschillend omdat alle vloeren verschillend zijn, afhankelijk van hun gebruik. Talloze brugdekken, vloeren en coatings in Europa dragen het stempel van Ulfcar. Al aan het begin van de jaren zeventig introduceerde Ulfcar overal in Europa naadloze vloersystemen. Geschikt voor een veelheid van toepassingen al sinds het begin heeft Ulfcar via laboratoriumonderzoek haar succes verder uitgebouwd door voortdurend nieuwe producten te ontwikkelen. Dit stelt ons in staat om voor elk gebruik de juiste oplossing te bieden, ongeacht de omstandigheden. Door de grote keuze is er altijd een passend advies mogelijk.

 

GLAD OF ANTISLIP

De praktijkvereisten ten aanzien van industriële vloeren kunnen sterk uiteenlopen. De ene ge- bruiksvorm vergt een zeer glad vloeroppervlak, de andere toepassing vereist een zeer sterke antislip structuur. Ulfcar levert vloeren die aan de meest extreme eisen van beide uitersten kan voldoen. Voor een veilig én glad verloop van het dagelijks werk.

 

HYGIËNISCH (HACCP vloeren)

In de meest uiteenlopende bedrijfstakken, van de voedingsmiddelensector tot de

high-tech industrie, is hygiëne een absolute prioriteit. De vloer vormt daarbij letterlijk en figuurlijk de "bottom line". Ulfcar vloeren worden overal toegepast vanwege hun uitzonderlijke hygiënische eigenschappen. Als het aan Ulfcar ligt, kunt u van de vloer eten!

 

BESTAND TEGEN CHEMICALIËN

Waar gewerkt worden met chemicaliën, stelt dit specifieke eisen aan de productievloer: deze moet zuur- en of basebestendig zijn en grondig gereinigd kunnen worden. Ulfcar levert vloeren op basis van verschillende kunststofverbindingen, naar gebruiksbehoefte samengesteld voor optimale chemische resistentie. Kortom een vloer die u nooit zult bezuren.

 

BESTAND TEGEN ZWARE BELASTING

Naast intensief gebruik moet een vloer in verschillende bedrijfstakken ook zware mechanische belasting kunnen doorstaan. De verschillende kunststof vloersamenstellingen van Ulfcar bieden een stevige ondergrond voor zelfs de meest zware industriële activiteiten. Een vloer van Ulfcar tilt nu eenmaal niet snel ergens te zwaar aan.

 

EXTREEM SLIJTVAST

Industrievloeren worden intensief gebruikt, evenals winkelvloeren, vloeren in grootkeukens, bakkerij- en, slagerijen enzovoort. Ulfcar vloeren vormen een stevig fundament onder elk bedrijfsproces en zijn uiterst slijtvast. Een investering die u jarenlang rendement oplevert.

En, bovenal vele jaren vaste vloer onder uw voeten.

 

COMPLEET WATERDICHT

Vloeistoffen die vrijkomen bij het productieproces of gebruikt worden om de vloer nadien te reinigen moeten snel en efficiënt kunnen worden afgevoerd. Dat vraagt om een vloer die 100% vloeistofdicht is en kan worden aangelegd met naadloze goten en afvoer mogelijkheden.

Een Ulfcar vloer biedt uitkomst. Zelfs het aanbrengen van de vloer verloopt vloeiend.

 

HITTEBESTENDIG

Of nu sprake is van een productieproces waarbij verhitting plaatsvindt, of van intensieve reiniging met vloeistoffen van hoge temperatuur, een vloer moet er tegen kunnen. Vloeren van Ulfcar kunnen zeer hittebestendig worden uitgevoerd, zodat ze bestand zijn tegen de meest verhitte werksituaties. Kortom, een vloer die nergens warm of koud van wordt.

 

ULFCAR: ER KAN ER

MAAR ÉÉN DE ECHTE VLOEREXPERT ZIJN!